SPOILERfilm

Filmes kritikák, élménybeszámolók, vagy egyéb, filmmel kapcsolatos dolgok: TŐLEM

Címkék

Ez...

2011.11.05. 21:00 LaciG

K*rvára elszomorító!

 

Szólj hozzá!

Meghalt Steve Jobs!

2011.10.08. 10:49 LaciG

 Gondolom már mind értesültetek róla, de fontosnak éreztem, hogy legalább egy bejegyzést rászenteljek, meg az ezzel kapcsolatos balsejtelmeimnek is hangot adjak.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Napi kvíz

2011.09.26. 22:09 LaciG

Gondoltam, veletek is megosztom dilemmámat. Aki először válaszol a kérdésemre helyesen, arra büszke leszek :D

Szóval: Tekintsünk el afelett, hogy a Náci Zombik főgonoszának nincs alsó ajka. De mégis mikor szakítottak időt arra, hogy visszavarrják a leszakadt darabka legszélső, apró részét?? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni..

Ui.: bocs a nagy méretért, hülyén néz ki, de nem tudom megváltoztatni :/

Szólj hozzá!

Arculat-váltás!

2011.09.25. 16:15 LaciG

 Nem is ez a legmegfelelőbb kifejezés, inkább: Van már arculatunk! Nem teljesen végleges, mivel nem az én stílusom ez az elkent, összefestékezett téma. De mindenesetre hosszútávra tervezek vele, amíg "meg nem alkotom" a végleges "SPOILERfilm arculatot". Ha véletlen erre jársz, kedves olvasó, és véleményed van a mostani kinézetről, írj! ;)

Szólj hozzá!

Vége az Oscar-nak...

2011.09.18. 20:38 LaciG

 ... és most mondhatnék sok dolgot, de inkább csak annyit, hogy kicsit csalódott vagyok. Jobb eredményre számítottam a részemről. Mondjuk annyi vigasztal, hogy az 1. helyezettet leszámítva nagyon nem értek egyet a végeredménnyel. De nem akarok senkit megbántani, szóval többet nem mondok.
Remélem nem hangzik nagyképűen, de szvsz jól összerakott videók voltak a Náci Zombik. Jövőre (ha lesz oscar, és leszek még én is) megint indulok egy videóval, de azt már direktben oda fogom készíteni. Bár nem hiszem, hogy sokkal jobb eredményt fogok elérni, mint most, egyszerűen csak más az ízlésem, mint nekik. Azért kösz mindenkinek, aki rám szavazott! 

Ui.: új videóra mostanában ne nagyon számítsatok (keményebb a suli, mint vártam), de próbálom rendszeresen frissíteni az oldalt, és ki fogok találni valamit, hogy fenntartsam a hatalmas érdeklődést :D

Szólj hozzá!

Minden szavazat számít!

2011.09.12. 20:18 LaciG

 Elkezdődött a szavazás a II. Filmelemzők Oscarjára. Ebben a bejegyzésben kérem azt a pár embert, aki ide téved erre a blogra, és neaggyisten még méltónak is tart rá, jelölje be a "SPOILERFILM - Náci Zombik" felirat előtt álló kis bogyót! ;) Nagyon megköszönném. A linket el ne felejtsem :D http://baaadmovies.blog.hu/2011/09/11/oscar_dijatado_jovo_het_vasarnap

Szólj hozzá!

Ma 20:20-kor minden szem szegeződjön a CC-ra!

2011.09.05. 17:06 LaciG

 Ma este 20:20-kor a Comedy Centralon megkezdődik az Így Jártam Anyátokkal 6. évada. Nem titok, hogy nekem ez a kedvenc SitCom-om, szóval nem kicsit várom :D. Rengetegen sírnak azon, hogy jaj, de szar a magyar szinkron, meg úgy általában az összes magyar szinkron egy kalap szar. Vagy menjek tovább? Egyesek szerint, ami magyar, az már csak szar lehet. Én az ilyeneket alapból kiröhögöm, de minimum megvetem. Na jó, egy picit elkalandoztam, de akkor már befejezem: az olyanok, akik így állnak hozzá az egészhez, ők sírnak azon is, hogy nincs összetartás, meg hogy ilyen szar az egész Magyarország. Ja a kedvencem: "Az idióta magyarok nem képesek bármit megcsinálni, bunkók, önzők, rasszisták, nem csodálom, hogy az egész világ utál minket. És ne jöjjenek ide a mocskos zsidó román-cigányok, mert beb*szom a fejüket!!" Szóval elég szánalmas, amit pár ember művel. Inkább értékelni kéne azt, ami van, és TÉNYLEG összetartani, hogy tovább lehessen lépni. Ez így olyan, mint mikor van egy osztályprojekt, és az osztály dolgozna rajta, de néhány gyerek azt mondja, hogy úgy is szar lesz, és még hátráltatja is, mivel "úgyis szar lesz". És fel lesznek háborodva, ha szar. Najó, most már befejeztem a kalandozásaimat, az egészet csak azért mondtam el, mert én elvből inkább a magyart szeretem, mint a külföldit, még akkor is, ha tudom, hogy nincs igazam. A filmeket ezért szeretem szinkronnal nézni, de azért vannak elcseszett kivételek (a Sötét Lovag mondjuk egy nagyon fájó pont). Az így Jártam Anyátokkal-nak pl hihetetlenül igényes szinkronja van, a műfajában talán a legjobb- Persze rengeteg ember szerint simán szar, még akkor is, ha bele se hallgattak (hisz tudjátok, ami magyar...). Szóval szinkronosan nézem általában a filmeket, az Így Jártam Anyátokkal-t meg máshogy el se tudnám képzelni, mint magyarul. Jah, a másik dolog, hogy interneten NEM nézek nagyon filmeket, és ha rajtam múlna, senki nem tenné. Ezért is volt nehéz kivárni ezt a napot, de eljött... Jaj, csak el ne felejtsem. Nem akarok 21:00-kor bekapcsolódni :/

Ui.: aki eddig nem nézte a sorozatot, az gyorsan pótolja. Ez a sorozat FERGE... most figyelj... TEGES! FERGETEGES! Najó, hogy az USA-pártiak is örüljenek: This series is LEGEN... wait for it... DARY! LEGENDARY

Szólj hozzá!

Náci Zombik (KRITIKA) part 4

2011.08.26. 17:03 LaciG

Itt is van még egy videó erről a borzalomról. Rövidebb lett a szokásosnál, de van is rá okom ;). De így most videón kívül is beszélnék róla egy kicsit: tény, hogy rengeteg embernek tetszik. És soha nem is mondtam, hogy ezt a filmet csak utálni lehet. Olyan emberrel viszont még nem találkoztam, aki szerint a film "elmegy", vagy "egész jó", esetleg "nézhető" lenne. Ha valaki az én táboromba tartozik, akkor szerinte az a film egyértelműen "vállalhatatlan, nézhetetlen szar". Utána következik egy jó mély szakadék, ahol szinte senki nincs (ez az átmeneti vélemény, akik se nem jónak, se nem hulladéknak nem tartják a filmet), és utána jön a másik tábor, akik szerint a film "jó", "vicces", a egyes fura emberek szerint meg egyenesen "norvég mestermű", "fantasztikus". Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy elfogadom, hogy ez sokak szerint nem rossz film. Persze nem értek velük egyet, de elfogadom. Na mindegy, csak eszembe jutott ez a dolog. Jó szórakozást a videóhoz! 

 

További jó filmnézést, és Náci Zombiktól mentes életet: Spoiler

Szólj hozzá!

Becsöngettek a GIMIben!

2011.08.23. 16:21 LaciG

 Ma került fel az internetre a GIMI első része. Amúgy a http://gimisorozat.tv2.hu oldalon követhetitek nyomon. És sajnos vegyes érzéseket váltott ki belőlem :/ Egy részről hangulatos, pörgős, és valamennyire még vicces is (rengeteget ripacskodtak a színészek, főleg a rész "főszereplője"). A baj vele mindössze az, hogy mire elkezdődne a film, már véget is ér. Durván 7 perc az egész!! A magyarázat erre az, hogy mivel ez egy websorozat, rövidek a részek. Basszus, azt hittem, hogy azok a kis videók, amiket feltöltöttek csak ízelítők voltak (Köztük a macskás-focilabdás is), erre kiderül, hogy egész részeket töltöttek föl.. pff! És ezzel nem lehet olyat csinálni, hogy egyszerre megnézel 5-6 részt. Mint egy sorozatnál, várni kell, míg csütörtökön kijön a 2. rész. Kedden és csütörtökön jönnek ki a "részek", szóval kb két hét alatt összejön egy normális rész. Fantasztikus.. Na mindegy, nagyon rövid, ami rossz, viszont jó, ami jó, szóval igazából bőven meg lehet nézni. De nekem ez így még elég gyengus.

Szólj hozzá!

Jézus Krisztus Szupersztár

2011.08.20. 19:59 LaciG

Nem titok, hogy én vevő vagyok szinte minden filmes stílusra, szóval thriller, horror, akció, kaland, krimi, minden jöhet, ami jó. A zenés filmek közül is rengeteget imádok - van köztük magyar is -, így én sem értem, miért csak most jutott el hozzám az 1973-as Jézus Krisztus Szupersztár. Tény, hogy ez a film nagy klasszikus, a hippi korszak filmes himnusza (és ez nem kicsit látszik meg rajta).

Első látásra nem tetszett: elég rosszkedvűen ültem neki elsőnek, és csak annyit láttam, hogy röhejes, hogy keverik a római kori ruhákat a maival (70-es évekbeli). Meg hogy vár helyett egy állványzaton álldogálnak a farizeusok. Mindebben csak annyit láttam, hogy csak a spórolás miatt csinálták így, mert hát mennyivel kerül többe, ha korabeli jelmezekbe lennének, mint így, hogy csak a saját ruháikban vannak. Persze így is biztos elment pár-ezer a filmre, főleg, hogy elmentek a valódi helyszínekre forgatni (amivel persze megint elérték, hogy ne kelljen építkezni, csak a romok között felvenni a jeleneteket). A zene természetesen nagyon jó volt, de azért egy kult-musicaltől (bár inkább rockopera, főleg, hogy nincs benne sima beszéd) ezt bőven el lehet várni.

Mára már párszor megnéztem, és egyre jobban szeretem. Az első és a végső jelenet rohadt ötletes, a vége még valahogy szomorú is. Nem akarok spoilerezni, nadehát egy Jézus filmben?? Gondolom nem titok, hogy a végén Jézus meghal. És akinek ez újdonság volt, az sürgősen fejelje lágyékon magát! Ami viszont hihetetlenül lenyűgözött engem, az az, ahogy a karakterek meg lettek írva. Bár én mindig így képzeltem el a Jézus-sztorit, azért jó látni filmen is. Jézus nem egy félisten, aki az emberek fölött áll. Ugyanolyan ember, mint bárki más, kivéve, hogy a feladata az lenne, hogy áldozza fel magát. Figyeljétek Jézus arcát, mikor először szóba jön, hogy meghal majd az emberekért (Hosanna)! Ugyanúgy reagál a dolgokra, mint ahogy én tenném, vagy bárki más. Kajafás se gonosz, csak egy nagyhatalmú ember, aki fél, hogy elveszti a hatalmát. Fél Jézustól, mert egyre több követője lesz, és ezért akarja eltenni láb alól. Pilátus egy szerencsétlen szélhámosnak hiszi őt, aki nem képes ártani neki, és nem akarja a vesztét, mert nem ártott senkinek, csak szimplán hülye. A "korszakkeveredésnek" köszönhetően pedig az egész kortalan lesz, ami bármikor megtörténhetne, akár még MA is. És ez az egész hippi dolog olyan atmoszférát ad az egész műnek, hogy legszívesebben én is ott táncolnék az emberekkel. Az egészen érződik, hogy ezt tényleg szívvel-lélekkel csinálták az alkotók, és hittek az egészben.

De a legnagyobb pozitívumot még nem mondtam el. A Jézus Krisztus Szupersztárban a nagybetűs JÉZUS testesül meg Ted Neeley alakításában. Hihetetlen jó alakítás volt, de nem csak a színészi teljesítménynek köszönhetően lettem libabőrös, mikor láttam. Olyan szent arca van, hogy az félelmetes. Nálam Ő Jézus, és pont.

Szóval... nem hagytam ki semmit? Nem.. nem hiszem.. akkor a végleges ítélet.. nem is tudom, hogy miért kéne levonnom egy pontot, de megérdemli a film, hogy ne nagyon kutakodjak: 10/10! Ha egy kicsit is érdekelnek a zenés filmek, vagy csak szeretnél látni egy jó alkotást, vagy szimplán meg akarod nézni, mert klasszikus, semmiképp ne hagyd ki!! (Természetesen VEDD MEG) http://xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3488&VID=066-565504261-30635584222983450

Szólj hozzá!

GIMI (internetes sorozat)

2011.08.16. 10:28 LaciG

Lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb oldal a reklámra, de azt muszáj: A TV2 indít egy internetes sorozatot, GIMI címmel. Érdemes lesz belekukkantani pár részbe, nagyon ígéretesnek hangzik. Az alaptörténet annyi, hogy van két csoport a gimin belül. A művészetisek, az érzékeny lelkű, különc emberek, nem kicsit nagyképűek gondolom. A másik a sportosok csapata, akik hát.. sportolnak. Hülyék, bunkók, és imádják őket a csajok. Ez a két csapat rivalizál egymással, és láthatóan nagyon nem bírják egymást. Kedvcsinálónak itt van két videó. Az egyikben egy PAPARAZZI nevű gyerek elbeszélésében felvázolják a helyzetet, a másikban egy - nem feltétlenül végleges - jelenetet láthattok a filmből. 

Hihetetlen nagy arc ez a fazon, már csak őmiatta megnézem :D meg a PAPARAZZI miatt, aki különösen érdekel.

Ui: PAPARAZZI-t szerintetek is szándékosan öltöztették Micimackónak? :D:D

Szólj hozzá!

Náci "pff" Zombik (KRITIKA) part 3

2011.08.13. 20:36 LaciG

 Már meg is érkezett a 3. kritika erről a trágyáról. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Náci "pff" Zombik (KRITIKA) part 2

2011.08.11. 20:38 LaciG

 Itt a nagy kihagyás utáni rövid szösszenet :)

Jó szórakozást ;)

Szólj hozzá!

Harry Potter és a halál erekLYéi

2011.07.20. 18:07 LaciG

 Mivel most a Náci Zombik kritikán dolgozom (igen, így van, örüljetek!), nem csinálok ehhez videót, csak egy rövidke kis kritika lesz. Az a baj, hogy még ennyi idő után se (premierkor néztem meg, annak meg már öt napja) tudom összeszedni normálisan a gondolataimat. Szóval csak annyit mondok: ROHADT JÓÓÓÓ, FANTASZTIKUS, LÉLEGZETELÁLLÍTÓ!!!!

1 pontot azért vonok le, mert szerintem nem volt elég fajsúlyos befejezés, kicsit csalódott is lettem. Lehetett volna kicsit ütősebb finálé (nem a csatára gondolok, hanem a Harry vs. Voldemort-ra) És ahogy sokan mások is már leírták: nem nagyon volt katarzis.

9/10 lett végül

Szólj hozzá!

Náci "pff" Zombik (KRITIKA) part 1

2011.07.19. 18:46 LaciG

 Íme az első vállalható videó! Folytatása következik!! (majd valamikor ;D)

1 komment

Címkék: kritika náci zombik

A be nem váltott ígéret: Harry Potter és a bölcsek köve (KRITIKA)

2011.07.19. 18:40 LaciG

 Itt van a két videó a Harry Potter 1-ről. Elég amatőr, és halk, de nézzétek el, az első videóm...

Szólj hozzá!

Címkék: potter kritika harry bölcsek köve

Üdv a honlapon!

2011.07.19. 18:32 LaciG

 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Rossz Pc Játékok sorozat. Sok tehetségnek, és szerencsének hála a sorozat híres lett, és sok ezer ember lett a nézője. Rengetegen a babérjaira akartak törni, de csak kevesen értek fel a mesterhez. 4 évad után a sorozat megszűnt, és a kistigrisek vették át a hatalmat. Így gondoltam... én is beszállok a buliba, hátha lesz valami... :D

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás spoilerfilm

süti beállítások módosítása