SPOILERfilm

Filmes kritikák, élménybeszámolók, vagy egyéb, filmmel kapcsolatos dolgok: TŐLEM

Címkék

Vége az Oscar-nak...

2011.09.18. 20:38 LaciG

 ... és most mondhatnék sok dolgot, de inkább csak annyit, hogy kicsit csalódott vagyok. Jobb eredményre számítottam a részemről. Mondjuk annyi vigasztal, hogy az 1. helyezettet leszámítva nagyon nem értek egyet a végeredménnyel. De nem akarok senkit megbántani, szóval többet nem mondok.
Remélem nem hangzik nagyképűen, de szvsz jól összerakott videók voltak a Náci Zombik. Jövőre (ha lesz oscar, és leszek még én is) megint indulok egy videóval, de azt már direktben oda fogom készíteni. Bár nem hiszem, hogy sokkal jobb eredményt fogok elérni, mint most, egyszerűen csak más az ízlésem, mint nekik. Azért kösz mindenkinek, aki rám szavazott! 

Ui.: új videóra mostanában ne nagyon számítsatok (keményebb a suli, mint vártam), de próbálom rendszeresen frissíteni az oldalt, és ki fogok találni valamit, hogy fenntartsam a hatalmas érdeklődést :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spoilerfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr203236800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása