SPOILERfilm

Filmes kritikák, élménybeszámolók, vagy egyéb, filmmel kapcsolatos dolgok: TŐLEM

Címkék

Meghalt Steve Jobs!

2011.10.08. 10:49 LaciG

 Gondolom már mind értesültetek róla, de fontosnak éreztem, hogy legalább egy bejegyzést rászenteljek, meg az ezzel kapcsolatos balsejtelmeimnek is hangot adjak.

Steve Jobs hatalmas ember volt, aki nem ismerné (van ilyen?): Ő volt az Apple cég megalapítója, és vezérigazgatója. olyan apróságokat köszönhetünk neki, mint mondjuk az egér, vagy a grafikus kezelőfelület. Anno az ő irányítása alatt készítették el a Toy Story-t, és a többi zseniális animációs filmet (míg a Pixart meg nem vette a Disney). A mai generációnak is hihetetlen sok mindent tett, gondoljunk csak az Ipod-ra, az okos-telefonokra, az érintőképernyőre, az iPhone-ra. Végül az iPad. Szóval kb azt, hogy ilyen rohamosan megindult a fejlődés, ezt neki köszönhetjük. 2011. október 5-én rákban meghalt. Még nyáron lemondott (szerintem a kettőnek volt köze egymáshoz), ezért a céget (nem az ott dolgozó emberekre gondolok, hanem az Apple-re, magára) nem ütötte szíven szerencsére.

Viszont akkor most jöhetnek az aggodalmaim: ahogy fent említettem, a rohamos fejlődés neki volt köszönhető. Most, hogy meghalt, valószínűleg súlyosan le fog lassulni megint a világ. Hiába, tényleg ő vonszolta magával a civilizációnkat.. Az agresszív vezetése nélkül az is elképzelhető, hogy az Apple lassan lemarad, akár eltűnik a süllyesztőben. Najó, a helyzet azért nem ilyen szar, de biztos vissza fog esni a cég. De ne legyen igazam!!

További jó filmnézést, jó szórakozást kívánok mindenkinek, és ha láttok valahol egy Apple terméket, gondoljatok erre a zsenire, aki nélkül tényleg nem tartanánk ott, ahol most!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://spoilerfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr813287156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Stockholmi képek 4. – R.I.P. Steve Jobs 2011.10.08. 19:09:03

2011. október 7., StockholmAz Apple szaküzlet kirakata a Kungsgatan-on.            

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása